Investeer in een duurzame oplossing

Professionele plaatsing van zonneboiler 

Een zonneboiler kan een groot deel van de kosten opvangen die u heeft bij het opwarmen van water voor verwarming en sanitair. Het vraagt een investering, maar die kan u terugverdienen met wat u bespaart op uw energiefactuur. Momenteel kan u zelfs rekenen op subsidies die de helft van de initiële kost dekken! Draag uw steentje bij aan het verbeteren van het milieu door zuiniger om te springen met energie. Zowel uw omgeving als uw portemonnee worden er op de lange termijn beter van.

Professionele en vlotte installatie gegarandeerd

De plaatsing van een zonneboiler is eenvoudiger geregeld dan u denkt. Schakel daarom De Swarte Glenn in voor een professionele en vlotte installatie. Wij verzekeren u van een probleemloze service. Ook efficiënte naverzorging vinden wij zeer belangrijk. Mocht uw ketel na verloop van tijd onregelmatigheden vertonen, dan staan wij klaar om uw probleem zo snel mogelijk te aan te pakken.

Bespreek uw project vandaag nog met ons

Naast het plaatsen van een zonneboiler in Loppem of Brugge bieden wij nog andere diensten aan met betrekking tot verwarming en sanitair. Check zeker ook eens onze andere pagina’s voor meer informatie. U kan ons ook altijd contacteren om uw plannen en ideeën te bespreken. Wij zijnop elk moment van de dag bereikbaar via het mailformulier en telefonisch. U kunt tevens onze Facebook-pagina bekijken, waarop foto’s te vinden zijn van enkele van onze vorige klussen.

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!050 95 04 46