Uw badkamerklussen vlot uitgevoerd!

Expert in sanitair 

Lekt uw toilet? Komt er uit de kraan voor warm water alleen maar een ijskoude straal? De Swarte Glenn kent badkamers van binnen en van buiten. Door onze uitstekende kennis ter zake plaatsen of herstellen wij probleemloos alles wat met sanitair te maken heeft. Onze belangrijkste doelstelling is een prompte, professionele service en een onberispelijke afwerking.

Badkamerrenovatie van A tot Z

U kunt ons niet enkel in de arm nemen voor reparaties en plaatsing van sanitair. Wij verzorgen ook volledige badkamerrenovaties. Dat houdt in dat we uw badkamer voor u afbreken, de nieuwe buizen en toestellen plaatsen en het geheel netjes afwerken tot een spiksplinternieuw vertrek. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een zonneboiler voor u te plaatsen. Met deze moderne en duurzame technologie kan u na installatie genieten van een sterk verminderde rekening voor uw warm water. De Swarte Glenn voorziet dus verschillende diensten in sanitair en verwarming. Bekijk onze andere webpagina’s voor meer informatie, of contacteer ons. Wij helpen u graag verder met al uw vragen.

Neem contact met ons op

Verzeker u van een deskundige service voor uw sanitair in Loppem of Brugge en schakel De Swarte Glenn in! U kan via het mailformulier of telefonisch contact opnemen met ons. Wij zijn op elk moment van de dag bereikbaar. Indien u iets wilt laten plaatsen, stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor u op. Werp zeker ook eens een blik op onze Facebook-pagina om enkele van onze vorige klussen te bekijken.

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!050 95 04 46