Uw probleem vlug en efficiënt opgelost

Bekwame loodgieter in Loppem en Brugge

Vertrouw de reparatie van uw haperende toestellen of buizen toe aan De Swarte Glenn. Onze vakkennis stelt ons in staat om snel en doeltreffend te werk te gaan. Een prompte en professionele service is waar we naar streven. Wij springen graag flexibel om met onze agenda om uw nijpend probleem zo vlug mogelijk verholpen te krijgen.

Reparatie, plaatsing en levering

Wij staan niet alleen voor reparaties voor u klaar. De Swarte Glenn verzorgt tevens de plaatsing van centrale verwarming en van sanitair bij u thuis. Ook de levering en deskundige installatie van zonneboilers behoort tot onze diensten. Verder renoveren we op aanvraag volledige badkamers, van buizen tot tegels. Bovendien kunt u de verplichte tweejaarlijkse keuring van uw gasketel laten uitvoeren door De Swarte Glenn. Bekijk onze website voor meer informatie over onze andere services! Zit u nadien nog met vragen? U mag ons altijd contacteren!

Uw loodgieter van dienst

Verzeker uzelf van een professionele en snelle loodgieter in Loppem of Brugge. Geef De Swarte Glenn een seintje, via het mailformulier of telefonisch. U kunt ons de hele dag door bereiken. Bezoek zeker ook eens onze Facebook-pagina om enkele van onze vorige projecten te bekijken.

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!050 95 04 46