Dankzij een grondige renovatie blijft u energiezuinig verwarmen

Vertrouw uw ketelrenovatie toe aan een expert

Een installatie van een duurzame verwarmingsketel is één zaak. Maar u dient er tevens voor te zorgen dat deze toepassing kan blijven renderen. Daarom is een renovatie of onderhoud zeker nodig. Bent u nog op zoek naar een vakman voor uw ketelrenovatie regio Loppem of Brugge? Dan kan u staat maken op de diensten van De Swarte Glenn.

Exclusief Remeha

Door het verbruik of de ouderdom kan uw verwarmingsketel te maken krijgen met slijtage. Hierdoor zal u meer gaan verbruiken daar u verlies doet van rendement. Voorkom dit en doe vandaag nog een beroep op De Swarte Glenn. Wij verzorgen enkel de renovatie van Remeha en dit onder meer de Remaha Calenta Ace en Remeha Tzerra Ace. 

  • Remeha Calenta Ace: Dit is een hypermoderne condenserende gaswandketel in solo of combi-uitvoering. Deze biedt een onbezorgde warmte- en sanitaire warmwatervoorziening. Een absolute kwaliteitsketel die heel onderhoudsvriendelijk is.
  • Remeha Tzerra Ace: Dit systeem is zeer betrouwbaar, extreem klein en groots in prestaties. De Remeha Tzerra Ace is een combiketel voor verwarming en warm water. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik.

Onderhoud en herstellingen

Bij ons kan u zowel terecht voor onderhoud als herstelling aan uw ketel. Wij onderwerpen uw ketel aan een grondige controle, en indien nodige worden de kapotte onderdelen vervangen. Wanneer een renovatie of herstelling niet meer mogelijk is, hoeft u niet te wanhopen. Als loodgieter geven wij u meteen gericht advies over een nieuw exemplaar die met de grootste zorg geplaatst en aangesloten zal worden.

Wenst u uw ketel te laten renoveren, onderhouden of herstellen? Neem dan vandaag nog contact op met De Swarte Glenn. Wij komen graag bij u langs om de werken in kaart te brengen en u te voorzien van een vrijblijvende offerte.

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!050 95 04 46