De Swarte Glenn laat u niet in de kou staan

Plaatsing en onderhoud van centrale verwarming 

Zonder een werkende centrale verwarming is uw huis weinig leefbaar. Laat de verzorging van uw basisbehoefte aan warmte en comfort in uw huis over aan een bekwame vakman. De Swarte Glenn komt met plezier uw centrale verwarming plaatsen, de radiatoren nakijken, uw ketel renoveren of een vloerverwarming plaatsen. Wij zetten in op een vlotte en propere service met een smetteloos resultaat voor al onze klanten.

Verwarmingsketel op uw maat

Onze verwarmingsketels komen van het bekende en kwaliteitsvolle merk Remeha. Vloerverwarming leggen we aan met hoogwaardige Begetube-buizen. U kunt De Swarte Glenn ook inschakelen om een duurzame zonneboiler te plaatsen, die u eens geïnstalleerd goedkoop van warm water voorziet. Daarnaast zijn wij bevoegd om de verplichte tweejaarlijkse inspectie van gasketels voor u uit te voeren, zowel bij condenserende als bij atmosferische ketels.

Offerte en contact

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan als u denkt over de plaatsing van centrale verwarming te Loppem of Brugge. Wij zijn uw betrouwbare en professionele verwarmingsspecialist! U kunt ons gedurende de hele dag via mail en telefonisch bereiken. Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina om sommige van onze vorige klussen te bekijken!

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!050 95 04 46