Laat uw badkamer zonder zorgen verbouwen

Bekwame badkamerrenovatie 

Plaats de badkamer van uw dromen met De Swarte Glenn. Wij handelen al het zware werk voor u af! U kunt bij ons terecht om de volledige vernieuwing van uw sanitair te laten uitvoeren. U mag daarbij altijdrekenen op een deskundige totaalservice.

Kom tot rust in een badkamer op maat

Bij de renovatie gaan wij als volgt tewerk. We bediscussiëren bij u thuis wat mogelijk is in uw badkamer. De Swarte Glenn maakt voor u een gratis offerte op. Bent u tevreden, dan spreken we een datum af voor de verbouwing. Het afbreken van de oude kamer is het beginpunt. Indien nodig passen wede leidingen aan voor uw water toe- en afvoer. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe toestellen probleemloos worden aangesloten. We streven naar een onberispelijke afwerking, tot de laatste tegel toe.

Maak een afspraak

Aarzel niet, maar maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend bezoek en offerte! Realiseer uw badkamerrenovatie te Loppem of Brugge samen met een gedreven professional. U kunt De Swarte Glenn telefonisch of via het mailformulier bereiken, op elk moment van de dag. Werp zeker ook eens een blik op de foto’s van sommige van onze vorige projecten via onze Facebook-pagina. Zo kan u meteen ons vakmanschap bewonderen!

We bellen u op!
Contact
Contacteer ons!050 95 04 46